ORMUS

Home | detalii | Contact : laedra8@yahoo.com | Locatia ; BRASOV | Catalog | Our Policies | About Us | New Page Title

detalii

Compania NEOTEK

NEOTEK este o sansa unica pentru oameni obisnuiti de a cumpara o casa proprie, o masina de lux, pentru independenta financiara. Unicitatea companiei NEOTEK consta in faptului ca este singura care reuneste avantajele afacerilor de tip franciza cu cele a vanzarilor directe. In cadrul companiei exista linii de produse unice, exclusive, pe baza celor mai noi tehnologii din domeniul sanatatii si al frumusetii.

Sustinand oamenii de stiinta si investind permanent, devenim proprietarii unicelor produse care vor cuceri milioane de oameni, devenind mai sanatosi, mai frumosi, mai bogati si mai fericiti.

Transmitand cunostintele noastre unice referitoare la obtinerea succesului si a modului de viata sanatos, la cati mai multi oameni, aducem aportul la ajutorul si insanatosirea a milioane de oameni din intreaga lume, la dezvoltarea potentialului nelimitat dat de la Dumnezeu, natura, la dezvoltarea unei vieti active si implinite.

Unicitatea proiectului NEOTEK consta in construirea unei afaceri pentru mii de ani de acum incolo, pentru ca abaza fundamentala NEOTEK nu este tehnologia sau produsele unice, dar si calitatile vesnice ale oamenilor.

Bine ati venit in familia noastra mare si unita, vorbitoare in mai multe limbi, in lumea posibilitatilor nelimitate pentru absolut fiecare de pe acest pamant.

Baza stiintifica

In aceasta sectiune sunt prezentate informatii cu caracter exclusiv privind: impactul negativ al radiatiilor electromagnetice asupra sanatatii umane, cele mai nocive surse de influenta exterioara, structura organismului uman din punct de vedere bioenergoinformational.

Este prezentata teoria campurilor de torsiune si principalele directii de dezvoltare, precum si aplicatii practice pe baza acestei tehnologii avansate.

De asemenea, sunt descrise si exemplificate, printr-o galerie imensa de teste practice, metodele unice de monitorizare si diagnosticare ce permit o evaluare rapida si cu precizie maxima a sanatatii umane la nivel bioenergoinformational, unica la ora actuala.
 
Diferenta dintre sistemul MLM si cel traditionalProducatorul isi vinde produsele tinand cont de raportul calitate — pret. In sistemul traditional, intre producator si consumator, apar multi intermediari: dealerii cumpara direct de la producator si vand importatorilor; importatorii aduc marfa in tara si o vand mai departe en-grosistilor. Acestia, la randul lor, le distribuie magazinelor, de unde se cumpara de catre consumatorul final.Fiecare intermediar, fie dealer, importator, en-grosist sau magazin are cheltuieli de transport, depozitare, salariile angajatilor, publicitate, impozite si altele, influientand pretul cu adaos comercial.Asadar, pretul produsului creste foarte mult. De cele mai multe ori, avem produse foarte scumpe de calitate inferioara. Astazi, acest sistem de distributie nu mai functioneaza asa de bine ca inainte. Apar magazine en-gros, precum METRO, Carrefoir, magazine virtuale, etc.

Principiul revolutionarSistemul MLM propune excluderea intermediarilor. Intre producator si consumator exista doar compania MLM reprezentata de distribuitori care consuma produse si le recomanda prietenilor si cunostintelor.

Cum incepi afacereaPentru a incepe sa lucrezi in echipa NEOTEK trebuie:* sa respecti filosofia, principiile si regulamentul companiei.* sa sustii imaginea unui partener NEOTEK.* sa semnezi conventia in format electronic* sa ai prima comanda inregistrata* sa activezi site-ul personal* sa studiezi cat mai multe informatii referitor la produsele companieitorser.jpg

campuri cuantice
 
Informatii utile pentru incepatori

Va oferim cateva informatii utile pentru perioada imediat urmatoare, care va vor ajuta in primii Dvs pasi in cadrul companiei.

Incepeti prin a semna conventia. Pe baza acestei conventii veti primi un cont unic in sistemul companiei, care inregistreaza fiecare comanda a Dvs si, bineinteles, situatia Dvs financiara. Prin aceasta conventie beneficiati de o reducere pe viata de 33 %.

Urmatorul pas — studierea materialelor informative.

Deoarece propunem cele mai performante, exclusive si unice produse, fiecare partener trebuie sa fie foarte bine instruit.

Preturile produselor sunt in euro, se achita in lei, la cursul zilei BNR + 1 % (marja de compensare pentru fluctuatiile valutei).
200 euro

atom.gif

ENERGIA BENEFICA
img_ext.ashx.jpg
NEOTEK ; bunastare fara limite!

Bine ai venit in lumea posibilitatilor nelimitate!In fiecare dintre noi exista acea aspiratie misterioasa si ascunsa, dorinta de mai mult; o viata implinita, interesanta si independenta financiara. Te invitam sa participi la nasterea unor noi idei globale care-ti vor schimba viata si intreaga omenire.NEOTEK este o sansa unica pentru oamenii obisnuiti de a cumpara o noua masina, o casa, pentru independenta financiara. Unicitatea companiei NEOTEK consta in faptului ca este singura companie care reuneste avantajele afacerilor de tip franciza cu cele a vanzarilor directe prin internet. In cadrul companiei exista linii de produse unice, exclusive, pe baza celor mai noi tehnologii din domeniul sanatatii.Unitatea dintre bogatia materiala si cea spirituala reprezinta una dintre cele mai importante diferentieri ale proiectului NEOTEK. Perspectiva imensa si increderea deplina in ziua de maine ; iata principala deosebire fata de alte companii la nivel mondial.Transmitand cunostintele noastre referitoare la obtinerea succesului garantat, la un mod de viata sanatos, aducem aportul la ajutorul si insanatosirea a milioane de oameni din intreaga lume, la dezvoltarea unei vieti active si implinite.Unicitatea proiectului NEOTEK consta in crearea unei afaceri puternice pentru sute de ani de-acum incolo, pentru ca baza fundamentala NEOTEK este tehnologia viitorului, produsele exclusive, unice si potentialul nelimitat al oamenilor.Compania NEOTEK deschide oricarei persoane, care tinde spre prosperitate si crestere a nivelului de viata material si spiritual, posibilitati nelimitate atat pentru un castig suplimentar, cat si sansa de a avea propria afacere

Oportunitati de afacereVa propunem cea mai performanta afacere care necesita numai 10 ore pe saptamana. Pentru inceput, haideti sa vedem cum putem astazi sa obtinem o independenta financiara?* Munca la stat este exclusa.

* Munca la patron muncind pentru altcineva este imposibil sa devii independent.

* Castigul la loto sau primirea unei mosteniri sansele sunt aproape egale cu zero.

* Propria afacere ; necesita o investitie mare de bani pe care majoritatea nu o au. Sunt necesare cunostintele si experienta in domeniu. Concurenta pietii este foarte mare in toate domeniile. 90 % din intreprinzatori dau faliment in primii 2 ani. Rezista cei mai buni.

* MLM ; Multi Level Marketing ; un nou sistem de circulatie a produselor si serviciilor de la producator direct la consumator. Este un sistem de desfacere pe baze legale, care permite consumatorilor sa devina distribuitori si sa creeze noi retele de consumatori.202 euro

cel mai usor MLM !